Taca-chaum!
Taller de percussió
Taller de capgrossos
per a caps petits

Calarramona Arts & Crafts som un colectiu d’artistes, dissenyadors i artesants que compartim un taller dedicat a promoure l’expressió creativa.

Aquest any hem posat l’ull en la festa major, el seu folklore i tradicions i volem compartir la nostra experiència amb els nens i nenes que vulguin participar-hi activament. Durant el mes de juny oferim 4 tallers intensius pels matins o per les tardes.

Oferim una hora previa d'acollida per als més petits als tallers del matí. Informa-te'n.

Inscripcions obertes a: calarramona@gmail.com

Apunta-t’hi!

Tallers creatius per a nens i nenes.

Aprèn a riure’t de tu mateix!
Construeix un capgròs de cartró i pasta de paper i endú-te'l de festa major. T'ajudarem a construir-lo pas a pas i aprendràs a modelar i dibuixar caricatures mentre ens divertim.
Tot endinsant-nos en el nostre folklore, descobrirem un dels processos creatius més complerts de la nostra cultura i aprendrem a dur a terme un projecte des de l'inici fins al final.

 

Horari: 15h a 19h
Durada: 2 setmanes
Preu: 160€

+ informació: Marc, 654454804

Taller intensiu de percussió i construcció d'instruments. A la primera part de cada classe aprendràs a tocar en grup de manera senzilla i molt divertida, els ritmes del nostre planeta, utilitzant instruments típics de diferents cultures (Africa, Carib, Brasil, Orient Mitjà) i la segona part estarà dedicada a la construcció pas a pas d'un "cajón flamenco" i d'altres instruments petits de percussió.

 

Horari: 9h a 13h
Durada: 2 setmanes
Preu: 160€

+ informació: Mandi, 627122460

Taller de creació i confecció d'un llibre. Desenvolupant les capacitats de creació de cada nen, aprendran a realitzar un guió narratiu, el disseny dels personatges i la maquetació manual d'un llibre. Amb aquest taller volem donar-li el valor que mica en mica estan perdent els llibres i també mostrar als nens com és el procés de creació d'una obra narrativa.

 

Horari: 9h a 13h
Durada: 1 setmana
Preu: 80€

+ informació: Núria, 666220271

En aquest taller creatiu cada dia fabricarem una titella a partir d'objectes reciclats. Aprendràs que d'un mitjó i una ouera pot néixer un drac guapíssim! Desenvoluparem la imaginació i la creativitat a través de les arts manuals més diverses. Quan tinguem un bon bestiari de titelles construirem un teatret i elaborarem un espectacle de
titelles.

 

Horari: 9h a 13h / 15h a 19h
Durada: 1 setmana
Preu: 80€

+ informació: Marc 654454804

Taller de contes i confecció d'un llibre
Taller de titelles recilades